Skip to content

ELEKTRONISKE LAGRINGSMEDIER

Har du og din bedrift en sikker løsning på avhending og destruksjon av elektroniske lagringsmedier? Eller er du en av mange som leverer dette som EE-avfall på gjenvinningsstasjoner i den tro at det ikke kan havne hos uvedkommende?  En PC, telefon eller et nettbrett du har hatt i mange år kan inneholde sensitiv informasjon selv om du har tilbakestilt enheten til fabrikkinnstilling. Informasjon som tidligere er lagret og som du trodde var slettet, kan hentes frem igjen av hackere eller personer med dårlig hensikter. Har du tenkt over konsekvensene det kan få for deg og bedriften du jobber i? 

Sikkerhetsmakulering AS har løsninger som gjør at du kan overlate dine elektroniske lagringsmedier i trygg forvisning i at de ikke vil falle i hendene på uvedkommende.  

Når vi destruerer elektroniske lagringsmedier vil de enten bli kjørt igjennom en kvern som kverner enhetene ihht sikkerhetsgrad H5 (DIN 66399) for deretter å bli sendt til resirkulering. Eller så vil innholdet bli slettet via vårt  sletteverktøyet «Blancco», som er godkjent og anbefalt av NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet) 

De mest vanlige lagringsmediene: 

  • Harddisker 
  • Servere 
  • CD, HDD og minnepenner 
  • PC, laptop, telefoner og nettbrett 

Destruksjon eller sletting er en viktig del av datasikkerheten. 

For spørsmål eller bestilling, ta kontakt!

E-post: kundeservice@sikkerhetsmakulering.no, Tlf.: 22 81 40 00

FLERE NYHETER

Nå er vi ISO-sertifiserte!

Da Sikkerhetsmakulering AS ble etablert i mai 2020, hadde vi en ambisjon om å bli den foretrukne landsdekkende leverandøren av destruksjon av