Skip to content

På tide å rydde i arkivet?

Er din bedrifts arkivrom overfylt? Da er det lurt å være i forkant av årsoppgjøret og bruke høsten til å rydde plass! En slik ryddesjau kan innebære risiko for at sensitiv informasjon kan komme på avveie hvis det ikke håndteres rett.  Alvorlige brudd på personvernet kan føre til millionbøter.  

Før du starter arkivryddingen bør du sørge for å få på plass en trygg og sikker løsning for håndtering av sensitiv informasjon.  Sikkerhetsmakulering AS er en ledende aktør innen området, og vi hjelper deg med en trygg og sikker løsning for arkivryddingen. Vi håndterer og makulerer alt som kan inneholde sensitiv informasjon, fra papir til elektroniske lagringsmedier og annet materiell. Vi bistår også med rådgivning og befaring, hvis ønskelig.  

Vår visjon er “Det sikreste valget” – og det etterlever vi i alle ledd. Sikkerhetsmakulering AS er ISO-sertifiserte i ISO 27001, Informasjonssikerhet, og ISO 9001, Kvalitetssikring.

Hva bør makuleres – og hva er egentlig sensitiv informasjon?  

Det er mer enn man skulle tro. Man vet at personopplysninger er sensitiv informasjon, men visste du at tilsynelatende ufarlige enkeltopplysninger kan hentes fra ulike dokumenter og settes sammen. Eksempler på dette kan være fakturaer, kvitteringer, innkjøpsordre, pakksedler, ordrebekreftelser ol. Ikke kast denne type dokumenter i papirkurven. Da kan uvedkommende skaffe seg informasjon om dine kunder eller leverandører, prisinformasjon, leveringsbetingelser og produktinformasjon eller annet som kan gjøre stor skade for din bedrift. 

Er du usikker, så er det sikreste valget å makulere alt, alltid.

For spørsmål eller bestilling, ta kontakt med vår kundeservice.

e-post: kundeservice@sikkerhetsmakulering.no

Telefon: 22 81 40 00

FLERE NYHETER

Nå er vi ISO-sertifiserte!

Da Sikkerhetsmakulering AS ble etablert i mai 2020, hadde vi en ambisjon om å bli den foretrukne landsdekkende leverandøren av destruksjon av

Takk til alle våre kunder!

Kundeundersøkelser er vårt grunnlag for kontinuerlig forbedring og derfor gjennomførte vi en kundeundersøkelse i oktober 2022. Sikkerhetsmakulering skal være «det sikreste valget»