Skip to content

Arkivrydding

Det er fort store mengder med papir, minnepenner, gamle CD’er laptops, PC’er og harddisker på kontoret. Når dere skal rydde i arkivene, er vi en god samarbeidspartner.

Sikkerhetsmakulering AS rydder arkivet og makulerer

Det kan være en omfattende jobb å rydde i bedriftens arkiver. Sammen med oss kan vi finne løsninger som dekker deres ønske og behov.

  1. Vi har ulike løsninger for å rydde i arkiver. Vi besøker gjerne din virksomhet for å få mer innsikt i hva slags jobb/bistand dere har behov for,  og vil kunne gi dere et uforpliktende tilbud.
  2. Vi kan ta hele jobben med å fjerne eventuelle plastmapper, permer, binderser og andre elementer som ikke skal sikkerhetsmakuleres.
  3. Vi kan fysisk gjøre hele jobben for våre kunder.

Bruk oss til å rydde og tømme deres arkiv.

Sikkerhetsmakulering AS “Det sikreste valget”.

Ta kontakt for mer informasjon innen arkivrydding med kundeservice@sikkerhetsmakulering.no eller nå oss på telefon 22 81 40 00.

 

Del denne siden

Andre tjenester

MAKULERING AV PAPIR

Sensitiv informasjon på papirdokumenter kan lett komme på avveie om ikke du og virksomheten har tydelige rutiner og sikre løsninger, for hvordan dette skal håndteres.

SLETTING AV INFORMASJON PÅ ELEKTRONISKE LAGRINGSMEDIER

Sikkerhetsmakulering AS har ekspertkompetanse, både sletting og destruering av sensitiv informasjon på elektroniske lagringsmedier.
Har du spørsmål eller ønsker å bestille  sikkerhetsbeholder, så ta kontakt med oss:
Tlf: +47 22 81 40 00
Epost: kundeservice@sikkerhetsmakulering.no