NYTT ÅR – TIDEN FOR ÅRETS STORE OPPRYDDING

Er din bedrift i gang med å planlegge den store oppryddingen av papirdokumenter og elektroniske lagringsmedier?  En slik ryddesjau kan innebære risiko for at sensitiv informasjon kan komme på avveie hvis det ikke håndteres rett.  Alvorlige brudd på personvernet kan føre til millionbøter.  

Før du starter oppryddingen bør du sørge for å få på plass en trygg og sikker løsning for håndtering av sensitiv informasjon.  

Sikkerhetsmakulering AS er en ledende aktør innen området, og vi hjelper deg med en trygg og sikker løsning. Vi bistår også med rådgivning hvis ønskelig.  

Vår visjon er det sikreste valget – og det etterlever vi i alle ledd. 

Hva bør makuleres – og hva er egentlig sensitiv informasjon?  

Det er mer enn man skulle tro. Man vet at personopplysninger er sensitiv informasjon, men visste du at tilsynelatende ufarlige enkeltopplysninger kan hentes fra ulike dokumenter og settes sammen. Eksempler på dette kan være fakturaer, kvitteringer, innkjøpsordre, pakksedler, ordrebekreftelser ol. Ikke kast denne type dokumenter i papirkurven. Da kan uvedkommende skaffe seg informasjon om dine kunder eller leverandører, prisinformasjon, leveringsbetingelser og produktinformasjon eller annet som kan gjøre stor skade for din bedrift. 

 Vi sier – «Er du usikker, så er det sikreste valget å makulere alt, alltid. 

Viste du at vi også destruerer andre type produkter som man ikke ønsker skal komme på avveie, som f.eks: 

  • Tekstiler, uniformer og arbeidsklær 
  • Journaler 
  • Skilt/bilskilt 
  • Kleskolleksjoner 
  • Beslag 
  • Demoeffekter  

For spørsmål eller bestilling, ta kontakt med oss.

Gyri Hoksrud Myhre, Sales Manager – tlf: 90966304 eller email: gyri.myhre@sikkerhetsmakulering.no

Line V. Abrahamsen, Key Account Manager: tlf. 412 26 216 eller email. line.abrahamsen@sikkerhetsmakulering.no

Share on facebook
Share on linkedin

FLERE NYHETER

Takk til alle våre kunder!

Kundeundersøkelser er vårt grunnlag for kontinuerlig forbedring og derfor gjennomførte vi en kundeundersøkelse i oktober 2022. Sikkerhetsmakulering skal være «det sikreste valget»

ELEKTRONISKE LAGRINGSMEDIER

Har du og din bedrift en sikker løsning på avhending og destruksjon av elektroniske lagringsmedier? Eller er du en av mange som